flower

Madspild - få tilpasset jeres menu

Alt for meget mad bliver til dagligt smidt i skraldespanden, og det er et ærgerligt ressourcespild. Derfor ønsker vi at minimere madspild både i vores køkkener og hos de virksomheder, hvor vi driver kantinen eller hvor vi leverer en frokostordning.

Vi har derfor fået udviklet et online-system, der gør det muligt at måle det reelle madspild hos hver enkelt virksomhed. Derfor kan vi i samarbejde med vores kunder i fællesskab gøre en aktiv indsats for at minimere madspildet ved at tilpasse mængderne af mad til hver enkelt virksomheds behov.

Det fungerer på den måde, at vi henover en aftalt periode måler madspildet på hvert element på jeres frokostordning. Herefter kan vi analysere på de indtastede data, hvorefter vi fremadrettet kan tilpasse jeres menu præcist efter jeres adfærdsmønstre under frokosten. Det giver jer en bedre menu samtidig med, at det giver både jer og os en tilfredsstillelse i form af, at mindre mad smides ud hver eneste dag til gavn for miljøet.

Madspild i pressen

Vores fokus på madspild har bragt os i medierne flere gange, hvilket vi er meget stolte af. Du kan se et indslag fra TV2 Østjylland, som i december 2014 var på besøg i vores køkken i Århus. Klik her for at se indslaget.

Velkommen til DinnerdeLuxe.dk

Vil du ind på vores hjemmeside for frokostordning, kantinedrift eller private?
- du kan ændre dit valg senere