flower

Sund take-away til jeres ansatte

Vi har udviklet et koncept, der skal gøre det nemmere for den travle familie at få god aftensmad af høj kvalitet – også på de dage, hvor det hele skal gå lidt stærkere end normalt. Vi kalder konceptet for nam, hvilket er en forkortelse for nem aftensmad. Alle retterne er gennemtænkt i forhold til ernæring og sundhed, så nam er en rigtig god løsning for de familier, der ikke vil gå på kompromis med den gode kvalitet og gerne vil inspireres af spændende retter fra hele verden.

Hvordan fungerer det?
Konceptet fungerer på den måde, at den enkelte medarbejder går ind på vores hjemmeside www.nemaftensmad.dk og bestiller mad til de dage, vedkommende ønsker. Betalingen vil også ske direkte på hjemmesiden, således at I som virksomhed er helt holdt ude af købsprocessen.

Maden vil blive leveret ud i et opstillet køleskab i jeres kantine, således at maden kan tages direkte med hjem fra arbejdspladsen. Maden vil være 90 % færdiglavet, når den tages med hjem, og derfor skal retten blot have det sidste touch i medarbejderens eget hjem.

Hvorfor er det en god idé for virksomheden?

For jer er dette en rigtig god måde at sikre glade og mindre stressede medarbejdere, som ikke skal bruge tid og energi på at tænke over, hvordan de skal få tid til både at handle og lave mad, når de kommer hjem fra arbejde. Derfor er dette en rigtig god løsning for både virksomheden og for de ansatte.

I kan læse meget mere om konceptet på www.nemaftensmad.dk.  

Velkommen til DinnerdeLuxe.dk

Vil du ind på vores hjemmeside for frokostordning, kantinedrift eller private?
- du kan ændre dit valg senere