Frokostordning - en rigtig god madoplevelse

En frokostordning skal ikke bare være lækker. Den skal være rigtig lækker. Derfor har vi specialiseret os i ernæringsrigtige madordninger til firmaer, der ønsker en fortryllende frokost. Men ikke kun smagen er i en klasse for sig. En frokostordning skal skabe positiv stemning samt give medarbejderne en velfortjent pause og ny energi til eftermiddagens opgaver.

Vores mål er at give enhver form for virksomhed muligheden for, at deres medarbejdere får en sund, varieret og lækker madordning, som lønner sig for både medarbejdere og virksomhed, da en ernæringsrigtig frokost både fører til øget sundhed og mere effektivitet!

Varieret frokostordning til kun 46 kr. pr. kuvert

Vi tilbyder to forskellige frokostordninger, så der er noget for enhver smag. Hvad enten I ønsker lidt mere kød på eller hellere vil have en lidt sundere frokost, så har vi en løsning til jer.

Læs mere om Frokostordning Adam – lidt mere kød på

Læs mere om Frokostordning Eva – lidt grønnere

Er I interesserede i et uforpligtende tilbud?

Vi skaber glæde og energi hos mange virksomheder i hele landet med vores lækre frokostordninger af høj kvalitet, og vi vil gerne sprede denne glæde ud til endnu flere virksomheder. I er velkomne til at ringe til os på 70 20 04 07 eller sende en mail til mail@dinnerdeluxe.dk. I kan også vælge at udfylde nedenstående kontaktformular. Så kontakter en af vores koksulenter jer i løbet af de nærmeste dage.
Få et uforpligtende tilbud på en frokostordning!

Hej! Mit navn er , og jeg arbejder hos virksomheden , som ligger i byen .

Vi er ca. medarbejdere, som dagligt spiser frokost.

Vi kunne godt tænke os at høre mere om vores muligheder for en uges gratis frokostordning fra DinnerdeLuxe.

I kan kontakte mig på enten telefon eller mail .

Velkommen til DinnerdeLuxe.dk

Vil du ind på vores hjemmeside for frokostordning, kantinedrift eller private?
- du kan ændre dit valg senere