flower

Vi går altid efter udsøgt smag og kvalitet

Hos DinnerdeLuxe betyder det alt, at smagen og kvaliteten er helt i top. Derfor har vi mange tiltag og sikkerhedsforanstaltninger, som gør, at vi hele tiden bestræber os på at kunne levere høj kvalitet. Høj kvalitet hver dag er vores forudsætning for succes.


Kvalitetssikring i køkkenet


Foruden sikring af gode køkkenrutiner omkring hygiejne og behandling af råvarerne, så har vi løbende videreuddannelse af vores personale, både i at kunne jonglere med lækre retter hver dag, men også i at forstå og følge et køkkens egenkontrolprogram ned til mindste detalje. Med en løbende dialog med fødevaremyndighederne samt et godt samarbejde med Fødevaregruppen, som er et eksternt konsulentbureau med ekspertise indenfor fødevaresikkerhed, sikrer vi, at vi altid lever op til de strengeste krav indenfor fødevarelovgivningen. Er vi i tvivl om noget, kontakter vi hellere fødevaremyndighederne én gang for meget, da vores kunders helbred er det allervigtigste for os.

Her finder du køkkenernes kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen.


Stiller krav til leverandører


Vores indkøbspolitikker og procedurer er også fastlagte, fordi vi naturligvis stiller høje krav til vores leverandører af råvarer. Hvis ikke vi modtager gode og friske varer, så kontakter vi vores leverandører og forlanger, at de gør det bedre.


Vores kunders tilfredshed er det vigtigste

I sidste ende er det vores kunder, som er de vigtigste smagsdommere. Hvis de er tilfredse, er målet nået. Derfor har vi løbende kontakt med vores kunder, og vi tager jævnligt stikprøver i forskellige virksomheder, hvor vi gennemfører tilfredshedsanalyser på medarbejderniveau.

Desuden hører vi altid gerne fra vores kunder, både når det drejer sig om ris eller ros. Ring til os på telefon 70 20 04 07 eller skriv til.på mail@dinnerdeluxe.dk, hvis du har noget på hjerte.

Velkommen til DinnerdeLuxe.dk

Vil du ind på vores hjemmeside for frokostordning, kantinedrift eller private?
- du kan ændre dit valg senere