flower

En sund frokostordning er sund fornuft

Flere og flere virksomheder oplever stress hos medarbejdere som en større del af hverdagen. Mange tror, at stress kommer af en travl hverdag. Flere undersøgelser viser dog, at ens kost også har stor effekt på stressniveauet. Letoptagelige kulhydrater påvirker ens blodsukker og pumper dermed mere glukose rundt i blodet end nødvendigt. Det vil i starten give en øget effektivitet, men efter kort tid vil ens blodsukker falde og stressniveauet vil stige i takt med, at effektiviteten hurtigt falder.

Drop sukkeret i hverdagen

Ved en situation som denne, vil man føle stor trang til sukker, og mange vil typisk drikke en sodavand eller spise en chokoladebar, hvilket vil resultere i, at blodsukkeret stiger kraftigt og man vil oplevere mere, men kortvarig, energi. Disse store udsving i blodsukkeret vil medføre, at hjernen ikke kan finde ind i en stabil dagsrytme, og man føler, at ens dage bliver sværere at komme igennem.

Hos DinnerdeLuxe har vi fokus på en sund frokostordning

Derfor serverer vi hver dag en varieret frokostordning, som giver kroppen længerevarende kulhydrater, proteiner og vitaminer. Alt dette vil være med til at holde blodsukkeret på et stabilt niveau hele dagen igennem, og man vil ikke opleve behovet for sukker. Dette vil give en rytme i hverdagen, hvor hjernen og kroppen kan arbejde i en fast rytme. Når dit blodsukker er stabilt, vil man opleve samme høje effektivitet
hele dagen, og ens overskud vil påvirke alle kollegaer og give et sundt arbejdsmiljø med færre sygedage.

 

Tag et kig på vores EVA Frokostordning, som følger Hjerterforeningens anbefalinger til en sund kost.

Velkommen til DinnerdeLuxe.dk

Vil du ind på vores hjemmeside for frokostordning, kantinedrift eller private?
- du kan ændre dit valg senere