flower

En varieret frokostordning hver dag

En frokostordning på arbejdspladsen skal være noget, som man glæder sig til hver eneste dag. Ikke nok med at den skal smage godt og give fornyet energi til dagens opgaver - den skal også overraske og imponere.

Vores menuudvalg er med til at sikre, at I altid vil opleve menuer, hvor der er taget hensyn til både variation, smag, duft, udseende, sundhed og med respekt for årstidens råvarer.

Vores dygtige medarbejdere i vores køkkener føler en naturlig stolthed for vores koncept. Derfor bliver der hver dag lagt en stor portion kærlighed i madlavningen, hvilket I som kunder tydeligt vil kunne smage.

Temadage der bryder med den faste menu

Cirka én gang om måneden har vi et tema på menuen. Dette kan eksempelvis være en italiensk temauge, hvor vi vil servere italienske specialiteter for vores frokostkunder. Ofte kan en sådan dag være kombineret med en sjov quiz for medarbejderne, hvor der dystes om præmier mellem vores frokostkunder.

Dette er en god måde at bryde med den sædvanlige frokostmenu samtidig med, at en sjov aktivitet som eksempelvis en quiz er med til at samle medarbejderne om frokosten og have en god oplevelse sammen.

Velkommen til DinnerdeLuxe.dk

Vil du ind på vores hjemmeside for frokostordning, kantinedrift eller private?
- du kan ændre dit valg senere