Hvide sild med sprøde kapers og rødløg, hertil karrysalat med æble
Et halvt æg toppet med rejer, urtemayo og frisk dild
Paneret fiskefilet med grov remoulade og citron
Lun leverpostej med ristede svampe og sprød bacon
Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges og frisk persille
Flæskesteg med persillekartofler, kraftig sky og hjemmesyltede rødkål
Salat af vinterkål med sprøde æbler, appelsin og ristede nødder
Hjemmelavet ris à l’amande med vanilje, hertil kirsebærsauce
Friskbagt madbrød og groft rugbrød med smør
Hjemmegravad hellefisk med syltet agurk, fennikel og dild
Stegte sild med karamelliseret løgkompot og grov æble-sennepscreme
Julepølse med estragoncreme og
hjemmesyltet rødkål tilsmagt
med solbær
Julekrydrede quinoadeller med ristede jordskokker og syltede stikkelsbær
Bagt græskar à la jul med stegt rosenkål og syltede havtorn
Knuste kartofler med røget bacon og vinterporrer
Langtidsstegt cuvette af julekalkun med fennikel og anis, æble-tranebærkompot og kraftig skysauce
Rødkålssalat med saltbagt selleri, granatæble- og balsamicovinaigrette
og ristede kerner
Panna cotta tilsmagt med appelsingelé, sprød brunkage og brændte mandler
Friskbagt madbrød og groft rugbrød med smør
Saltbagt knoldselleri med sprøde kapers og karrycreme med æble
Bønnepostej med confiterede svampe og hjemmesyltet rødkål
tilsmagt med solbær
Bagt græskar à la jul med stegt rosenkål og syltede havtorn
Julekrydrede quinoa-deller med ristede jordskokker og syltede stikkelsbær
Variation af danske beder, ristede valnødder, æble-honningmarinade,
stegt grønkål og hampefrø
Stegte søde kartofler med cassoulet af linser og kikærter i varme krydderier og frisk krydderurtecreme
Rødkålssalat med appelsin, granatæble- og balsamico-vinaigrette, samt ristede græskarkerner
Cremet ris à l’amande lavet på rismælk og kokosfløde, ristede mandler og klassisk
kirsebærsauce
Friskbagt madbrød, groft rugbrød og grøn pesto
Rimmet laks med marineret grønkål, syltede rødløg og rygeostcreme (+6 kr.)
Bønnepostej med confiterede svampe og hjemmesyltet rødkål tilsmagt med solbær
Confiterede andelår med råsyltede ribs og andesauce smagt til med enebær
Julefrikadeller med hjemmerørt sennep og asier
Honningglaseret juleskinke
med cremet grønlangkål
To forskellige slags oste
med knækbrød, tranebærkompot
og druer
Udfyld formularen til højre med følgende i kommentarfeltet:
Den ønskede julemenu
Antal kuverter
Eventuelle tilvalg
Dato for afholdelse
Så sørger vi for resten.
Festlige julehilsner
DinnerdeLuxe