DinnerdeLuxe julemenuer 2025

Miselten_lysegrå2


Vælg mellem tre smagfulde menuer med mulighed for ekstra tilvalg

Priser er ekskl. moms
Levering min. 10 kuverter
Miselten_lysegrå3

Klassisk

205 kr. pr. person

Hvide sild med sprøde kapers og rødløg, hertil karrysalat med æble

Et halvt æg toppet med rejer, urtemayo og frisk dild

Paneret fiskefilet med grov remoulade og citron

Lun leverpostej med ristede svampe og sprød bacon

Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges og frisk persille

Flæskesteg med persillekartofler, kraftig sky og hjemmesyltede rødkål

Salat af vinterkål med sprøde æbler, appelsin og ristede nødder

Hjemmelavet ris à l’amande med vanilje, hertil kirsebærsauce

Friskbagt madbrød og groft rugbrød med smør

Moderne

258 kr. pr. person

Hjemmegravad hellefisk med syltet agurk, fennikel og dild

Stegte sild med karamelliseret løgkompot og grov æble-sennepscreme

Julepølse med estragoncreme og
hjemmesyltet rødkål tilsmagt
med solbær

Julekrydrede quinoadeller med ristede jordskokker og syltede stikkelsbær

Bagt græskar à la jul med stegt rosenkål og syltede havtorn

Knuste kartofler med røget bacon og vinterporrer

Langtidsstegt cuvette af julekalkun med fennikel og anis, æble-tranebærkompot og kraftig skysauce

Rødkålssalat med saltbagt selleri, granatæble- og balsamicovinaigrette
og ristede kerner

Panna cotta tilsmagt med appelsingelé, sprød brunkage og brændte mandler

Friskbagt madbrød og groft rugbrød med smør

Den helt grønne

205 kr. pr. person

Saltbagt knoldselleri med sprøde kapers og karrycreme med æble

Bønnepostej med confiterede svampe og hjemmesyltet rødkål
tilsmagt med solbær

Bagt græskar à la jul med stegt rosenkål og syltede havtorn

Julekrydrede quinoa-deller med ristede jordskokker og syltede stikkelsbær

Variation af danske beder, ristede valnødder, æble-honningmarinade,
stegt grønkål og hampefrø

Stegte søde kartofler med cassoulet af linser og kikærter i varme krydderier og frisk krydderurtecreme

Rødkålssalat med appelsin, granatæble- og balsamico-vinaigrette, samt ristede græskarkerner

Cremet ris à l’amande lavet på rismælk og kokosfløde, ristede mandler og klassisk
kirsebærsauce

Friskbagt madbrød, groft rugbrød og grøn pesto

Tilvalg

34 kr. pr. ret pr. kuvert
Levering min. 10 kuverter.

Rimmet laks med marineret grønkål, syltede rødløg og rygeostcreme (+6 kr.)

Bønnepostej med confiterede svampe og hjemmesyltet rødkål tilsmagt med solbær

Confiterede andelår med råsyltede ribs og andesauce smagt til med enebær

Julefrikadeller med hjemmerørt sennep og asier

Honningglaseret juleskinke
med cremet grønlangkål

To forskellige slags oste
med knækbrød, tranebærkompot
og druer

Sådan bestiller du

Udfyld formularen til højre med følgende i kommentarfeltet:

Den ønskede julemenu

Antal kuverter

Eventuelle tilvalg

Dato for afholdelse

Så sørger vi for resten.

Festlige julehilsner
DinnerdeLuxe