Hos BITZER Electronics i Sønderborg ønskede man at skabe et socialt arrangement, der kunne samle medarbejderne. Og hvad er bedre til det formål end fællesskabet omkring madlavning og spisning?
Kokkeskole-arrangementet fandt sted på Alsion – Sønderjyllands viden- og kulturcenter, hvor uddannelse, forskning og kultur er samlet under ét tag. Her stod DinnerdeLuxe’s køkkenchef Max Thomasson Wilhelmsen klar til at give gæsterne fra BITZER Electronics, heriblandt Software Engineer Benjamin Mortensen, en uforglemmelig aften i gastronomiens tegn.
”Vi gav kokkene fra DinnerdeLuxe ret frie hænder, og de var supergode til at forklare og instruere. Vi lavede fyldte pastaer til forret, bøf med bearnaise og kartoffelrösti til hovedret – og til dessert: chokoladekage med hjemmelavet is og syltede bær. Det hele var virkelig gennemført. Det er sjældent at en halvtør ingeniør som mig bruger ordet perfekt, men arrangementet var deroppe,” siger Benjamin Mortensen, Software Engineer hos BITZER Electronics.
Deltagerne blev inddelt i hold til forret, hovedret og dessert, men hjalp også hinanden på kryds og tværs undervejs i madlavningen. Der blev smagt til, grinet – og drukket lidt vin undervejs. Da maden var færdig, satte alle sig til bords og nød det måltid, de selv havde skabt sammen.
Kokkeskole-arrangementet blev en forlængelse af det samarbejde, som allerede var etableret. For BITZER Electronics har nemlig siden marts 2025 været frokostkunde ved DinnerdeLuxe – og madoplevelsen i hverdagen har haft betydning for både variation og trivsel.
Vi har flere koncepter at tilbyde jer, alt fra frokostordninger til kantineløsninger for virksomheder og uddannelsesinstitutioner.
Find campuskantiner
Flere måder at komme i kontakt: Få en snak med vores koksulent. Eller ring +45 70 20 04 07