fbpx

Når frokosten overrasker lidt ekstra

Hos BITZER Electronics i Sønderborg ønskede man at skabe et socialt arrangement, der kunne samle medarbejderne. Og hvad er bedre til det formål end fællesskabet omkring madlavning og spisning?

En uforglemmelig aften i gastronomiens tegn

Kokkeskole-arrangementet fandt sted på Alsion – Sønderjyllands viden- og kulturcenter, hvor uddannelse, forskning og kultur er samlet under ét tag. Her stod DinnerdeLuxe’s køkkenchef Max Thomasson Wilhelmsen klar til at give gæsterne fra BITZER Electronics, heriblandt Software Engineer Benjamin Mortensen, en uforglemmelig aften i gastronomiens tegn.

”Vi gav kokkene fra DinnerdeLuxe ret frie hænder, og de var supergode til at forklare og instruere. Vi lavede fyldte pastaer til forret, bøf med bearnaise og kartoffelrösti til hovedret – og til dessert: chokoladekage med hjemmelavet is og syltede bær. Det hele var virkelig gennemført. Det er sjældent at en halvtør ingeniør som mig bruger ordet perfekt, men arrangementet var deroppe,” siger Benjamin Mortensen, Software Engineer hos BITZER Electronics.

I samarbejde med DinnerdeLuxe afholder BITZER Electronics kokkeskole på Alsion
Jeg var helt høj, da jeg kom hjem. I en travl hverdag med børn osv. er tilberedning og indtagelse af aftensmaden ikke noget, man bruger over fem timer på, så det var en dejlig oplevelse. Det sociale aspekt betyder meget. Det er altid givende at lave noget sammen i en anden ramme og opleve hinanden uden for det vante arbejdsmiljø."
Benjamin Mortensen
Software Engineer

God frokost øger medarbejdertrivslen

Deltagerne blev inddelt i hold til forret, hovedret og dessert, men hjalp også hinanden på kryds og tværs undervejs i madlavningen. Der blev smagt til, grinet – og drukket lidt vin undervejs. Da maden var færdig, satte alle sig til bords og nød det måltid, de selv havde skabt sammen.

Kokkeskole-arrangementet blev en forlængelse af det samarbejde, som allerede var etableret. For BITZER Electronics har nemlig siden marts 2025 været frokostkunde ved DinnerdeLuxe – og madoplevelsen i hverdagen har haft betydning for både variation og trivsel.

"Det er helt klart et løft. Maden er hjemmelavet, og der er variation. Det er summen af mange små ting, der gør forskellen. Frokosten er et af højdepunkterne i løbet af dagen – et pusterum, hvor man også kan snakke om andet end arbejde."
Benjamin Mortensen
Software Engineer

Kontakt vores KOKsulenter for et godt tilbud på frokostordning i din virksomhed

Andreas Lyhne - KOKsulent hos Dinnerdeluxe til surprisemiddag hos BORG Automotive

Andreas Lyhne

Mobil: +45 25 28 28 60
Mail: andreas@dinnerdeluxe.dk

Ronnie Jannik Borregaard – Koksulent hos DinnerdeLuxe

Ronnie J. Borregaard

Mobil: +45 31 55 17 50
Mail: ronnie@dinnerdeluxe.dk