fbpx

Kontrolrapporter

Ansvarlighed og fødevaresikkerhed

Ansvarlighed og fødevaresikkerhed

Vi behandler vores råvarer med omhu og udnytter det fulde potentiale i
råvarerne til at skabe produkter af høj kvalitet.

Vi tager vores ansvar for hygiejnekvalitet meget seriøst og har konstant fokus på at sikre
optimal hygiejne i alle facetter af vores produktion og servering af maden.

Til sikring af at alle vore procedurer lever op til de enhver tid gældende krav fra Fødevarestyrelsen, har vi faste køkkenrutiner omkring hygiejne og råvarer, og vi samarbejder med Bureau Veritas, som er et eksternt konsulentbureau inden for fødevaresikkerhed.

Samtidig anvender vi de elektroniske Egenkontrol-programmer ”E-Dokumentation”, og “E-Branchekoden, og vi har vores eget Akademi, hvor vi løbende videreuddanner vores personale, så de både kan jonglere med inspirerende retter, den gode smag og sikre ansvarlig drift af køkkenerne.