fbpx

Campuskantiner

En kantine for de studerende

+ 0

Årlige ekspeditioner i vores kantiner

+ 0

Måltider reddet fra madspild siden august 2022

+ 0

kg. Opcirkuleret mad brugt i 2023

+ 0

Daglige brugere i vores kantiner 

Grab'N Go på jeres campus

Grab’N Go er navnet på vores kantineløsning målrettet landets uddannelsesinstitutioner. Her forsøger vi at nytænke nutidens kantine, hvor gæstfrihed, unikke oplevelser og smagfuld flot mad skal være i centrum. 

For Grab’N Go er den vigtigste opgave at være nutidig og skabe gode oplevelser for vores kunder gennem en kombination af events, madoplevelser, nærværende service og moderne teknologi. 

Fokus på den gode oplevelse

I Grab’N Go ser vi os selv som mere end en klassisk kantine. 

Grab’N Go skal være et sted, hvor fede events, sjove temadage og forskellige arrangementer er en central del af livet på campus.

Med andre ord skal den gode oplevelse skabes for vores kunder og være omdrejningspunktet i alt, hvad vi foretager os – lige fra anretning af dagens frokost til den personlige betjening. Det tror vi, er med til at skabe et tilhørsforhold og gøre kantinen mere vedkommende for de studerende på landets skoler og uddannelsesinstitutioner.

"I Grab'N Go kan vi godt lide at tænke ud af boksen med street food retter, events med underholdning eller en tema-dag. Det skulle jo nødigt gå hen og blive for meget hverdag"

René Laursen
Direktør

Moderne og innovativ kantine

Ønsker I en kantineløsning på jeres skole eller uddannelsesinstitution?

Med Grab’´N Go får I et afprøvet koncept, der fungerer og allerede nu findes på godt 30 skoler og uddannelsesinstitutioner. Konceptet er landsdækkende med butikker i bl.a. Aarhus, Herning, Odense, Esbjerg, Haderslev samt københavnsområdet.

Grab’N Go er et skalerbart koncept, der kan tilpasses både mindre gymnasier og større universitets-campusser, og foruden Grab’N Go kan vi også tilbyde nogle af vores andre koncepter såsom kaffekonceptet Coppa og juicekonceptet The Juicer. Mulighederne er mange.

Hos DinnerdeLuxe har vi et bæredygtigt mindset. Vi vil gerne tage ansvar på bæredygtighedsfronten med udgangspunkt i flere af FN’s verdensmål og igangsætter derfor løbende nye bæredygtige initiativer. I tæt samarbejde med jer vil vi være med til at gøre en forskel.

En del af Grab’N konceptet er at bruge teknologien aktivt, b.la. har vi vores egen app med ugens menu og MobilePay som betalingsmulighed, som også er med til at løse nogle af de kø-udfordringer, der kan være på mange skoler og uddannelsesinstitutioner med kortere pauser. Derudover har vi tv-skærme i Grab’N Go med billeder af dagens retter for at skabe en bedre visuel kundeoplevelse.

Det at være innovative er en central del af vores DNA og udmønter sig i mange nye og konkrete tiltag. I Grab’N Go vil vi være kendte for at være nutidige, og vi sørger for at aktivt at indgå i dialog med samarbejdspartnere og andre indenfor fødevareindustrien for hele tiden at være up to date med ny forskning og viden indenfor eks. fødevaretrends og bæredygtighed.

Man kommer langt med et
godt samarbejde