fbpx

På jagt efter en ny spændende arbejdsplads? Find vores ledige stillinger her 

Karriere hos Dinnerdeluxe

Udfold dine evner hos os

Har du lyst til at arbejde
sammen med os?

Udover at være frokostleverandør og leverandør af kantineløsninger er vi også en arbejdsplads for ca. 160 madglade mennesker. Der er tale om en bred vifte af medarbejdere med forskellige faglige og personlige baggrunde. Fælles for dem alle er passionen for mad og god service. 

Vi er bevidste om, at det netop er vores hårdtarbejdende, fantastiske medarbejdere, som gør hele forskellen. Når de er glade, er både vores kunder og DinnerdeLuxe i de bedste hænder.

JOB HOS DINNERDELUXE

Mærk arbejdsglæden

Uden glade, kompetente og engagerede medarbejdere kan vi ikke give vores gæster en god mad- og serviceoplevelse. Hos os vil du derfor få kollegaer, som alle har lyst til og mod på at arbejde med mad og mennesker.

Hos DinnerdeLuxe vil du opleve, at vi er ét stort hold, som arbejder tæt sammen og i fællesskab finder løsninger på stort og småt. Vi er ambitiøse, men glemmer samtidigt ikke betydningen af trivsel og arbejdsglæde i det daglige. Det har vi alle et ansvar for. 

Vi vil mangfoldigheden, og at der skal være plads til alle. Den trygge arbejdsdag og udvikling både personligt og fagligt er et must. Lad os høre fra dig og – forhåbentlig – byde dig velkommen!

"Vi laver ikke kun mad, vi skaber også en fantastisk oplevelse for gæsten"

René, Direktør 

MEDARBEJDERUDVIKLING

Udviklingsmuligheder for alle

For at sikre at vi har en ens oplæring og vedvarende træning på tværs af organisationen, har vi vores eget Akademi.
Her vil du allerede ved ansættelse få adgang til relevant information, som giver dig en tryghed og forståelse af din rolle og opgave hos os. I samarbejde med din nærmeste leder vil du også få mulighed for løbende udvikling både personligt og fagligt. Udviklingen tilbydes og skræddersyes til alle uanset dine opgaver, dit niveau og dine ambitioner.

Vi vil gerne gøre dig endnu bedre til dit håndværk, gøre dig til en endnu bedre kollega og give dig en endnu bedre trivsel i dit arbejde. Lad os være med til at udvikle dig.

"Vi elsker at bruge vores håndværk, og vi er overbeviste om, at det både kan ses og smages"

Per Thore, køkkenchef 

ARBEJDSMILJØ

Gode personaleforhold

Hos os bliver du ansat under gode rammer med ordnede ansættelsesforhold samt en attraktiv lønpakke. Vi har desuden styr på gode pensionsordninger og sundhedsforsikringer. Sammen sætter vi også sikkerhed og de fysiske omgivelser i fokus, så alt arbejde hos os sker både sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.

Vi arbejder desuden aktivt med det gode arbejdsmiljø samt tillid og arbejdsglæde. Vores kultur skal bære præg af, at den enkelte medarbejder føler sig værdifuld og kan bidrage både fagligt og personligt. Vi sørger for at italesætte den daglige trivsel, da vi gerne vil have medarbejdere, som er glade for at møde på arbejde og for sine kollegaer. Samtidigt har vi forståelse for, at der skal være plads til familielivet udenfor arbejde.

Betyder gode personaleforhold og arbejdsglæde også meget for dig?

Ledige stillinger

Kan du nikke genkendende til egenskaber som pålidelig og hårdtarbejdende? Elsker du mad og service, og besidder du samtidigt en god portion humor? Så kan du være den næste i vores DinnerdeLuxe-team.

Vi opfordrer dig til løbende at holde øje med vores jobopslag på jobnet.dk.

Uopfordrede ansøgninger

Hos DinnerdeLuxe har vi besluttet ikke at modtage uopfordrede ansøgninger hverken pr. post eller mail. Det har vi som følge af EU-lovgivningen om persondata, der skærper kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger.

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte hr@dinnerdeluxe.dk