fbpx

Personalekantiner

Personalekantine
med fokus på bæredygtighed


Personalekantine
med gastronomi i særklasse

Hos DinnerdeLuxe kan vi meget mere end at levere dagens frokostordning. Ét af vores mange specialer er kantinedrift for virksomheder, og allerede i dag har vi 35 kantiner, hvorfra der hver dag produceres kvalitetsmad fyldt med farver og smag.

Med en DinnerdeLuxe personalekantine på jeres arbejdsplads får I et  gastronomisk samlingspunkt, hvor kollegaer hver dag kan samles om maden. Ærligt håndværk, kærlighed til maden og lokale kvalitetsråvarer er blot nogle af de værdier, som skinner igennem håndværket og ikke mindst maden i vores personalekantiner. Derudover har vi en stærk bæredygtig profil, som betyder, at I får en samarbejdspartner, der brænder for grønnere og mere klimavenlige løsninger.

For os skal en kantine også kunne skabe gode oplevelser, hvor maden men også den ekstraordinære oplevelse er i fokus. Temadage, torvedage, events og mindre samt større  arrangementer – vi er klar på det hele.

Forskellige typer kantineløsninger

Forskellige virksomheder kræver forskellige løsninger, og hos DinnerdeLuxe har vi stor erfaring med at skræddersy den optimale løsning efter jeres behov og ønsker. Her nogle eksempler på vores løsninger til nuværende kunder.

Komplet drift af personalekantine 'on site'

Vi kan tilbyde den komplette drift af jeres personalekantine, hvor al maden laves og anrettes i jeres personalekantine. Duften af hjemmelavet mad, summen i køkkenet og en løbende small talk med køkkenpersonalet sikrer den bedste oplevelse for virksomhedens ansatte, der på tæt hold kan se gastronomien udfolde sig.

Hybridkantine med omtanke

Som de første i Danmark tilbyder vi en bæredygtig hybridkantine, hvor maden leveres fra ét af vores køkkener, hvorefter lettere tilberedning og anretning foregår i jeres personalekantine. Løsningen er perfekt for jer, der ikke har pladsen, men stadigvæk ønsker duften af hjemmelavet mad brede sig i huset. Denne løsning er desuden mere bæredygtig, da madspildet i højere grad kan styres. 

Etablering af moderne café 'on site'

Hos flere af vores kunder har vi etableret moderne caféer, som fungerer som socialt samlingspunkt og mødested. I caféerne tilbyder vi et sortiment, der er tilpasset jer og eksempelvis kan byde på friskbrygget baristakaffe, et udvalg af forskellige varme og kolde drikke, hjemmebagte kager og lette retter til at spise ‘on the  go’.

Leveranceløsning af frokostordning til personalekantine

Har I rammerne til at servere mad for virksomhedens ansatte, men knap så gode køkkenfaciliteter til at producere maden ‘on site’? Fra ét af vores mange køkkener kan vi producere frisk hjemmelavet mad og levere den direkte til jeres dør. På den måde kan I stadigvæk få glæde af en personalekantine med kvalitetsretter på menuen.

24/7 løsninger

For virksomheder med aften-, nat- og weekendarbejde kan vi sammen sætte en løsning op, så virksomhedens ansatte kan få leveret eller afhente mad på forskellige tidspunkter af døgnet. Fleksibilitet er nøgleordet for os, så selv komplekse virksomheder med flere skift i løbet af dagen og ugen kan få glade og mætte medarbejdere.

Vil du høre mere ?

Mad handler i dag om
bæredygtighed
og velsmag

Fælles for vores mange forskellige kantineløsninger er, at maden og den gode smag altid er i centrum . Vi har en madfilosofi, der er meget ligetil – maden er lavet fra bunden af sæsonens friske og farverige råvarer, så det gode håndværk skinner igennem. Selvfølgelig altid med afsæt i et bæredygtigt mindset.

Vi forstår også vigtigheden af at skabe en god visuel oplevelse ved anretningen af retterne, som altid skal være indbydende med en masse flotte farver. På den måde går både velsmag, bæredygtighed og det visuelle hånd i hånd. 

Personlig og nærværende service

Hos os er det ikke kun maden og de fysiske rammer omkring buffeten, der er i fokus. Hver dag sørger vi også for at sætte stemningen for en hyggelig frokost og fantastisk spiseoplevelse. En vigtig værdi for os er altid at møde vores kunder i øjenhøjde og sørge for en personlig, indbydende og nærværende service. Det, mener vi nemlig, er med til at skabe nærvær og en god samlet helhedsoplevelse omkring maden i jeres personalekantine. 

Vil du høre mere ?

En frokost i kantinen

I vores personalekantiner serverer vi engang imellem en surprise menu, hvor retterne  er lidt udover det sædvanlige. På dagen vil én af vores dygtige køkkenchefer typisk komme med ud og skære stege for og kræse om gæsterne. Det skaber en fantastisk stemning og giver afveksling til den daglige frokostbuffet. Se hvordan de spisende i Frichs Parken blev forkælet på en helt almindelig onsdag. 

DinnerdeLuxe
Én partner, flere koncepter

Hos DinnerdeLuxe er vi specialister i smagfulde og frokostordninger, men vi har også en række andre serviceydelser på menuen

I vores kantiner er der mulighed for at få god og billig Coppa kaffe, brygget på 100% fairtrade arabica bønner og med økologisk dansk mælk

I Grab’N Go er målet at nytænke nutidens kantine, hvor gæstfrihed, unikke brandoplevelser og smagfuld mad er i centrum

Vores køkkener tilbyder juicekonceptet The Juicer, der er lavet på saft fra masser af økologiske frugter og grøntsager. Juicerne er både friskpresset. sunde og fyldt med fibre