fbpx

Handelsbetingelser

 1. Nærværende handelsbetingelser regulerer forholdet mellem DinnerdeLuxe ApS (i det følgende kaldet ’DDL’) og brugerne af DDL’s bestillingsside og tjenester. Du opfordres til at læse handelsbetingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med dine forpligtigelser og rettigheder.
 2. De oplysninger, som du oplyser DDL (Virksomhedens navn, adresse og CVR nr. samt kontaktpersonens navn, tlf. og e-mail), sker kun ved dit samtykke, og de vil blive brugt til brug for fakturering samt videregives til køkkenet til brug for levering. DDL er dataansvarlig for de oplysninger, som vi modtager fra dig.
 3. Det er dit ansvar, at dine angivne oplysninger er korrekte og ajourførte. Kontakt os venligst, hvis virksomheden skifter adresse eller ved andre ændringer.
 4. Oplysningerne lagres på servere i EU (= GDPR sikre lande). Nogle af oplysningerne opbevares og administreres af en tredjepart (i det følgende kaldet ’databehandler’), som opbevarer og behandler data på DDL’s vegne i henhold til disse betingelser for behandling af oplysninger og databehandleraftale indgået mellem DDL og databehandler.
 5. Ønsker du på et tidspunkt, at DDL ikke længere skal opbevare dine oplysninger, bedes du rette henvendelse til DDL på mail@dinnerdeluxe.dk. Ellers vil dine oplysninger blive opbevaret i 5 år.
 6. Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger DDL indsamler om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysninger. Hvis du ønsker at modtage en kopi af de oplysninger, vi har om dig, kan du maile til DDL på mail@dinnerdeluxe.dk. Vi vil svare snarest muligt og senest inden for 4 uger fra henvendelsen.
 7. Bestillinger foretages online, hvor dine bestillinger ses i din online historik.
 8. Alle priser på varer til erhvervskunder er angivet i danske kroner og er eksklusive 25 % moms. Dine bestillinger vil efter levering blive faktureret til opgivet mailadresse for virksomheden.
 9. Eventuelle fejl i ordren skal meddeles DDL straks.
 10. Der er ikke fortrydelsesret eller returret på mad købt hos DDL, da købet omfatter fødevarer.
 11. Alle former for misbrug af DDL vil blive identificeret, og de ansvarlige vil blive retsforfulgt.
 12. DDL tager forbehold for eventuelle tryk- og stavefejl.
 13. Hvis du skulle have klager over maden eller leveringen, bedes du henvende dig på mail@dinnerdeluxe.dk eller ringe til os på 70 20 04 07.

VIRKSOMHEDENS OPLYSNINGER

DinnerdeLuxe ApS, Egsagervej 11, 1. sal, 8230 Åbyhøj

CVR nr,: 32476783

Telefon: 70 20 04 07

E-mail: mail@dinnerdeluxe.dk