fbpx

Coppa

Bare god kaffe

Kaffe du sent vil glemme

COPPA er brygget på 100% Fairtrade Arabica bønner, og den lune mælk er fra økologiske danske mejerier. Kaffen tager lidt længere tid om at brygge, fordi den bliver brygget på hele bønner. Det betyder til gengæld, at bønnerne bliver malet for hver enkelt kop kaffe, så duften og smagen træder bedst frem i din kaffe. Vi har ingen baristaer til at brygge kaffen. Vi holder det simpelt og enkelt for dig, så du kan nå at nyde din pause med dine venner eller kollegaer. COPPA er selvforkælelse og hygge i en kop. Det er værd at vente på. COPPA er bare god kaffe.

Fokus på den gode oplevelse

I Grab’N Go ser vi os selv som mere end en klassisk kantine. 

Grab’N Go skal være et sted, hvor fede events, sjove temadage og forskellige arrangementer er en central del af livet på campus.

Med andre ord skal den gode oplevelse skabes for vores kunder og være omdrejningspunktet i alt, hvad vi foretager os – lige fra anretning af dagens frokost til den personlige betjening. Det tror vi, er med til at skabe et tilhørsforhold og gøre kantinen mere vedkommende for de studerende på landets skoler og uddannelsesinstitutioner.

Moderne og innovativ kantine

Ønsker I en kantineløsning på jeres skole eller uddannelsesinstitution?

Med Grab’´N Go får I et afprøvet koncept, der fungerer og allerede nu findes på godt 30 skoler og uddannelsesinstitutioner.
Konceptet er landsdækkende med butikker i bl.a. Aarhus, Herning, Odense, Esbjerg, Haderslev samt københavnsområdet.

Grab’N Go er et skalerbart koncept, der kan tilpasses både mindre gymnasier og større universitets-campusser, og foruden Grab’N Go kan vi også tilbyde nogle af vores andre koncepter såsom kaffekonceptet Coppa og juicekonceptet The Juicer. Mulighederne er mange.

Det at være innovative er en central del af vores DNA. Vi har bl.a. vores egen Grab’N Go app med ugens menu og Mobilepay som betalingsmulighed. App’en løser samtidigt nogle af de kø-udfordringer, der kan være på mange skoler og uddannelsesinstitutioner med kortere pauser.

Hos DinnerdeLuxe har vi et bæredygtigt mindset. Vi vil gerne tage ansvar på bæredygtighedsfronten med udgangspunkt i flere af FN’s verdensmål og igangsætter derfor løbende nye bæredygtige initiativer.
I tæt samarbejde med jer vil vi være med til at gøre en forskel.

Man kommer langt med et
godt samarbejde